Emily Cosyns

Over mij
Wanneer men mij vroeg wat ik later wilde worden, was mijn antwoord zonder twijfel kiné. Mijn interesse in de revalidatiewetenschappen en het menselijk lichaam was steeds aanwezig. Dit kwam tot uiting door eerst de opleiding ‘Ergotherapie’ te volgen. In het leven wil ik nooit het gevoel ‘wat als’ hebben en wil ik geen spijt hebben van iets wat ik niet gedaan heb. Met deze visie ben ik toch nog de opleiding ‘Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie’ begonnen, aangezien dit mijn kinderdroom was.
Ik vind het enorm belangrijk om mezelf te blijven profileren door bijscholingen en opleidingen te volgen.

Tijdens mijn laatste academiejaar heb ik mijn eindstage in K-Fit mogen volbrengen. De omgang met patiënten, kwaliteit van revalidatie en de collegialiteit spraken mij enorm aan. Toen er een vacature vrijkwam heb ik niet getwijfeld om mij kandidaat te stellen.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en kan ik mijn energie kwijt in de boksclub of kan je mij regelmatig terugvinden in het zwembad. Ook heb ik 7 jaar volleybal gespeeld.

Tijdens het revalidatieproces ben ik ervan overtuigd dat de kinesitherapeut en de patiënt samen een team zijn, waarbij de patiënt de grootste rol speelt. Samen werken we naar het doel dat we in samenspraak voor ogen hebben. Hierbij is vertrouwen een cruciale schakel in het proces.

Opleidingen en specialisaties

Opleidingen:

  • Bachelor in de ergotherapie (Arteveldehogeschool 2014-2017)
  • Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (UGent 2017-2023)

Specialisaties