Lieselot Vandendriessche

 

Over mij

Ik ben altijd heel geïnteresseerd geweest in wetenschappen en in het menselijk lichaam. Na wat twijfel op het eind van het middelbaar, koos ik uiteindelijk voor de opleiding kinesitherapie. De opleiding vond ik super interessant, maar zeker tijdens mijn stages en eerste werkervaringen, merkte ik dat ik goed gekozen had.

De job als kinesitherapeut geeft mij de variatie en uitdaging die ik nodig heb. Ook is het leuk om een actieve job te hebben. Zelf haal ik een deel van mijn energie uit sporten (met een grote passie voor klimmen) en probeer dit ook door te geven aan mijn patiënten. Iedereen op eender welk niveau in beweging krijgen, is het doel.
Ik vind een persoonlijke aanpak heel belangrijk en bekijk altijd welke patiënt ik voor mij heb en hoe ik die het beste kan helpen.

De laatste jaren ben ik me meer en meer gaan specialiseren in de pre en postnatale kinesitherapie. Door zelf kinderen te krijgen en heel wat opleidingen te volgen rond dit onderwerp, merk ik dat dit hetgeen is wat me het meeste voldoening geeft.

Al blijf ik met heel veel plezier mensen helpen die komen met andere klachten.

Opleidingen en specialisaties

Opleidingen:

  • Master in de revalidatiewetenschappen en  kinesitherapie (2008, Ugent)
  • Postgraduaat Manuele therapie (2009, UGent)
  • Cécile Rost-therapeute (2017)
  • Gecertificeerd Mulligantherapeut (2020)

Specialisaties