Sportmassage

Met een sportmassage werken we manueel op de diepe weefsels (spieren en pezen). Hiermee verbeteren we het herstel van het lichaam en willen we blessures voorkomen.

Waarom en voor wie is een sportmassage geschikt?

Sporten is gezond.

Door ons lichaam correct te belasten geven we de impuls om sneller en sterker te worden en verhoogt onze uithouding. Dit is het principe van trainen.

Door regelmatig te trainen neemt de belasting toe en kan je te maken krijgen met vermoeidheid. Bij langdurige (over)belasting kan dit gepaard gaan met pijn of zelfs blessures. Een tegenvaller voor wie graag actief is of toewerkt naar een sportief doel.

Beter voorkomen dan genezen

Een sportmassage kan hierbij een goede ondersteuning bieden. Het verbetert namelijk de doorbloeding en spierknopen worden losgemaakt. Hierdoor wordt het herstel van het lichaam bevorderd waardoor de kans op blessures verlaagt. Zo kan je vlotter jouw volgende training aanvatten.

Daarnaast kan het je ook een moment van ontspanning bieden.

Sportmassages zijn nuttig voor iedere sporter

Ben je een voetballer die wekelijks vier keer traint en een wedstrijd speelt?

Loop je rustig op je eigen tempo twee keer per week een toertje in uw buurt?

Of heb je  een fysiek belastende job?

Een sportmassage kan een meerwaarde bieden voor zowel sporter als niet-sporter. Onze collega Céline staat je hier met raad en daad bij. Met haar expertise als sportkinesiste geeft zij je een persoonlijke aanpak gebaseerd op jouw hulpvraag.
Afspraken kan je online boeken of je kan Céline rechtstreeks contacteren op 0478 50 00 68

Tarieven

sportmassage 30′ €30
sportmassage 60′ €60