Céline  Delheye

Over mij

Met meer dan tien jaar ervaring binnen de atletiekcompetitie en activiteit in andere sporten zoals tennis, zwemmen etc. ben ik al mijn hele leven gepassioneerd door sport en gezondheid.

Zelf kreeg ik meermaals te maken met blessures waarvoor vele bezoekjes aan mijn kinesist vereist waren. Mijn interesse voor het beroep groeide met de jaren waardoor ik op jonge leeftijd al besloot om later kinesitherapie te gaan studeren.

Vanuit mijn sportieve achtergrond probeer ik dagelijks om mensen te motiveren om een actiever en gezonder leven te leiden. Daarnaast staat binnen de revalidatie een gevarieerde aanpak waarbij er gefocust wordt op persoonlijke aspecten van de patiënt voor mij centraal. Door mij meermaals per jaar bij te scholen streef ik ernaar om mijn behandelingen aan te vullen met de nieuwste ontwikkelingen binnen de kinesitherapie/gezondheidszorg.

Naast de context van de revalidatie kan je mij ook elk weekend vinden op de atletiekpiste van Houtland AC in Torhout waarbij ik insta voor stabilisatie training en blessurepreventie) van de atleten.

Opleidingen en specialisaties

Opleiding

  • Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie – musculoskeletale aandoeningen – optie sport (KULeuven 2021)

Specialisaties